Nu aanmelden
opfris rijles

Over Opfris-Rijles.nl

Wij willen cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het léven staan bij onze formule centraal.

Wij zijn dé rijschool voor als je een opfriscursus autorijden wilt volgen. Je hebt inmiddels je rijbewijs op zak maar stapt de auto niet in. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Je bent echt niet de enige!


Jij hebt tijdens je rijlessen gereden volgens de klassieke procedures om je examen te kunnen afleggen. Wij doen dat net even anders, we gaan je alles tot in detail goed uitleggen. Zoals je zithouding die in 80% van de gevallen al fout is. De koppeling bijvoorbeeld zodat je niet in elke bocht of nadering van kruising deze willekeurig intrapt, alleen omdat het jouw een veilig gevoel geeft! Effectief leren kijken in je spiegels, geen theater zoals op je examen!

Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland.


✅ Onze cursisten beoordelen ons met 9.6 /10
✅ Actief in meerdere regio’s in Nederland
✅ Gratis gebruik van Facebook Community met leermiddelen
✅ Cursisten App voor IOS & Android om je ontwikkeling bij te houden


Opfris rijles volgen binnen 5 stappen

⭐ Cursisten beoordelingsscore van 9.6 ⭐

100 %
Focus op ontspannen rijden
3480
Tevreden cursisten
100 %
Klanttevredenheid
18250
Lesuren
Stap nu uit je comfortzone!

✋ 1.000.000 miljoen mensen met rijangst

Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal.

085 – 760 04 60