Nu Aanmelden

Opfriscursus Limmen

Opfriscursus Limmen

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer in Limmen. Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer. Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij in Limmen de opfriscursus ontwikkeld.

Ben jij onzeker op de weg?

In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die lijden aan een of andere opfriscursus autorijles opfrisrijlesvorm van rijangst. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal. Je bent dus niet alleen. Met onze opfriscursus stap je weer met een goed gevoel de auto in.

Wat is de opfriscursus in Limmen?

De opfriscursus in Limmen is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bijvoorbeeld:
 • Druk stadsverkeer i.c.m. tram en bussen
 • Moeite met het benaderen van kruispunten en grote rotondes
 • Rijden, in en uitvoegen op drukke snelwegen
 • Moeite met beheersing van de koppeling , het afslaan van de motor
 • Bijzondere verrichtingen zoals in vakken of fileparkeren
 • Rijden op steile wegen of in een parkeergarage
 • Moeite met inschatten van andere weggebruikersopfriscursus Limmen

 

Onze opfris-rijcoaches zijn gespecialiseerd in opfris-rijlessen.

Jouw onzekerheid wegnemen staat centraal

 

Binnen 5 stappen weer zelfverzekerd de weg op!

 1. Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wil nemen.
 2. We stellen speciaal voor jou een cursus samen. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.
 3. Tijdens de lessen kijken we hoe het met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Ook kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.
 4. Tijdens de les merk jij al snel dat je steeds zelfverzekerder wordt. Je geeft zelf aan wanneer jij denkt klaar te zijn voor de weg.
 5. Je legt bij ons geen examen af, jij bent geslaagd als jij weer zelfverzekerd zelf de weg op kan!

 

“Rijangst is heel normaal, ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland hebben hier last van”

 

opfriscursus Limmen

VRIJBLIJVEND AANMELDEN