Nu Aanmelden

Opfriscursus autorijden LEIDEN

Opfriscursus autorijden Leiden

  • Waarom rijden trams zo dicht op mijn weghelft?
  • Hoe kom ik die rotonde in Leiden op met al die voorbij razende fietsers?
  • Waarom gaat die snelweg zo snel?
  • Waarom werkt die koppeling toch nooit mee?
  • Welke gek heeft fileparkeren uitgevonden?
  • Waarom zijn parkeergarages in Leiden zo smal?
  • Waarom laten ze in vredesnaam andere weggebruikers toe?

Dikke kans dat je rijangst in Leiden hebt als bovenstaande vragen je bekend voorkomen. Tijd voor een opfriscursus autorijden bij Opfris-rijles.nl. Als rijschool gespecialiseerd in rijangst in Leiden helpen wij je als je al een rijbewijs hebt, maar weinig hebt gereden. Of niet durft.

Overwin je rijangst met een opfriscursus autorijden in Leiden

Zie je in het centrum van Leiden overal potentieel aanrijdingsgevaar? Rijd je met liefde een half uur om om die invoegstrook van de A4 te mijden? Vind je filerijden stiekem best rustgevend, maar breekt het zweet je uit bij fileparkeren? Geen zorgen, je bent niet de enige die autorijden in Leiden spannend vindt. Die liever de fiets of de bus pakt. Maar zonde is het wel. Autorijden is niet eng. Het kan juist heel leuk en ontspannend zijn. Echt!

Wij helpen jou je rijangst overwinnen met een opfriscursus autorijden in Leiden. Van 18- tot 87-jarigen; wij geven opfriscursussen autorijden voor ouderen en jongeren. Meer dan 4000 cursisten gingen je al voor!

opfriscursus-autorijden-leiden

Geen zin om te lezen? Bekijk de video!

4 stappen opfriscursus autorijden Leiden

Wat zou het heerlijk zijn als je collega’s niet meer voor taxi hoeven te spelen als jullie een borrel hebben op werk omdat je gewoon zelf achter het stuur kruipt. Wij helpen je in 4 stappen weer met plezier in de auto te stappen!

1: Intake & opfris rijles

We bespreken de punten die je nog niet onder controle hebt op de weg.

2: Opfriscursus op maat

We stellen samen jouw opfriscursus op maat op. Jij bepaalt het tempo, hoeveel lessen je wilt nemen en welke onderdelen je wilt oefenen.

3: Reeks opfris rijlessen

Tijdens de opfris rijlessen oefenen we situaties en leggen we alles rustig en in detail aan je uit. Ook kijken we naar je verkeersinzicht en kijkgedrag. Les na les word je zelfverzekerder, dat merk je.

4: Zelfverzekerd genoeg? Gas!

Zit je weer helemaal ontspannen achter het stuur? Geslaagd! Jij kiest wanneer je weer alleen de weg op gaat. Je legt bij ons dus geen examen af.

check-opdris-rijles-autorijden Onze cursisten beoordelen ons met 9.4 / 10
check-opdris-rijles-autorijden Actief in meerdere regio’s in Nederland
check-opdris-rijles-autorijden Gratis gebruik van Facebook Community met leermiddelen
check-opdris-rijles-autorijden Cursisten App om je ontwikkeling bij te houden

opfriscursus-autorijden-leiden

OPFRISCURSUS AUTORIJDEN LEIDEN

4322+
Cursisten geholpen
44362+
lesuren ervaring
9.4
Review score
100%
Praktijkgericht

Zet jouw rijangst in Leiden op de rem met Opfris-rijles.nl

Hoe fijn als je voortaan niet meer met witte knokkels en zweethandjes aan je stuur geplakt zit. En dat je wél gas durft te geven op de linkerbaan in plaats van achter de kont van een vrachtwagen te blijven plakken.

Als je net je rijexamen hebt gehaald, betekent dat niet gelijk dat je alle onderdelen onder controle hebt. Ook niet als je al langer je rijbewijs hebt trouwens. Met een opfriscursus autorijden in Leiden concentreren we ons samen op de punten die je nog niet beheerst. Jij bepaalt welke onderdelen we oefenen en op welk tempo. Denk aan:

Fileparkeren
Hellingproef
Rijden en parkeren in een parkeergarage
Achteruit in een bocht rijden
Voor en achteruit in een parkeervak rijden
In- en uitvoegen op de snelweg
Rijden op de snelweg
Kruispunten
Kleine en grote rotondes

Jij wordt weer de baas. Over je auto, je emoties en je stuurkunsten.

aanmelden-opfriscursus-autorijden-leiden

Zij gingen jou voor

opfriscursus autorijden amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen

Na in de jaren na het behalen van mijn rijbewijs bijna niet te hebben gereden, durfde ik eigenlijk niet zelfstandig de weg op te gaan. Hier heeft Opfris-Rijles me enorm bij geholpen! Bedankt voor de positieve rijlessen, opbouwende feedback en de leuke gesprekken tijdens de rijlessen. Dankzij jullie tips ga ik nu met plezier en zelfvertrouwen de weg op!

Caroline, Leiden

opfriscursus autorijden amsterdam

Goede service, goed behandeld

Na 2 jaar niet gereden te hebben wilde ik dit graag weer oppakken. Met behulp van een goede aanpak, wat snellere opbouw (in overleg) en handige tips ben ik in 2 lessen weer een stuk zekerder op de weg en kan ik dit zelf verder oppakken.

Marloes, Leiden

Meld je aan voor opfriscursus autorijden Leiden

Meld je aan voor een opfriscursus autorijden in Leiden. Daarna zit jij niet meer met witte knokkels en zweethandjes aan je stuur geplakt. Beloofd! Binnen 48 uur nemen we contact met je op om te bespreken wat jou in de auto remt. Daarna plannen we een opfris rijles in Leiden om vast te stellen waar je staat.

Aanmeldformulier opfriscursus autorijden Leiden

Opfris aanmeldingen

Veel gestelde vragen

Wat is er uniek aan de lesmethode van Opfris-Rijles.nl?

Tijdens je opleiding voor een rijbewijs leer je voornamelijk de basis en rij je over het algemeen examengericht. In een opfris-rijles wordt er extra aandacht besteed aan de punten waar jij moeite mee hebt. Het gaat er hierbij vooral om dat je weer een goed gevoel krijgt. Dit begint altijd bij een goede bediening van het voertuig en het kunnen voorspellen van situaties die zich kunnen voordoen.

Ik heb echt heel veel rij-angst, werkt dit voor iedereen?

Ja. De afgelopen 6 jaar, zijn ruim 4322+ cursisten je al voor gegaan en we hebben gemerkt dat je over elke angst heen kunt komen. Met onze rustige aanpak en ruime kennis helpen we ook jou weer met een zeker gevoel.

Kan ik ook 's avonds of in het weekend een opfris rijles inplannen?

Jazeker, je kunt je voorkeur aangeven voor in de avonduren of in het weekend. We plannen altijd in overleg met jou.

Ik wil niet dat mijn buren zien dat ik in een lesauto stap?

Daar hebben wij zeker begrip voor! Geef dit vooral aan bij de telefonische intake. De opfris coach zal je dan iets verderop of een straat verder ophalen.

Kan ik een losse opfris rijles afnemen of moet ik een pakket afnemen?

Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt, wij zullen je natuurlijk wel adviseren. Zo is voor bijvoorbeeld het opfrissen van je parkeer-skills meestal 1 opfris rijles voldoende en als je last hebt van angst is het pakket ‘opfriscursus autorijden’ een goede keuze.

Kan ik de les(sen) in mijn eigen auto volgen?

Dat is één van de voordelen van opfris-rijles: Ja dat kan! Dit gaat wel altijd in overleg. Geef het vooral aan als je dit graag wilt.

Helpen jullie mij ook na de opfriscursus als ik nog vragen heb?

Jazeker, je kunt ons achteraf altijd contact zoeken om vragen te stellen of voor extra hulpmiddelen. Daarnaast krijg je als cursist van Opfris-Rijles.nl gratis toegang tot de besloten Facebook groep waar hele handige leermiddelen en procedures staan. Ons doel is om jou weer met zelfvertrouwen en plezier in het verkeer te krijgen.

Ik heb nog een vraag!

Bel ons dan op: 085-760 04 60 of stuur ons een bericht.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN