7 dagen les per week
085 - 760 04 60
info@opfris-rijles.nl
Cursisten geven ons een 9.7 / 10
Proefles aanvragen

opfris rijles cadeau geven

Opfris rijles cadeau geven

Een opfris rijles cadeau geven of een opfriscursus autorijden? Heb je een kennis of vriend(in) in de omgeving die niet met een lekker gevoel achter het stuur zit, bewijs deze persoon dan een dienst en doe hem/ haar een proefles opfriscursus autorijden cadeau! Op deze manier draag je ook bij aan meer veiligheid in het verkeer.opfris rijles cadeau geven

Opfris-Rijles.nl

Wij zijn geen standaard rijschool, maar al 6 jaar gespecialiseerd in het omgaan met rijangst.
Opfris-rijles.nl is dé rijschool voor als je weer met plezier in de auto wilt stappen. We frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over jouw drempel(s) heen te stappen.

Wij willen cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven staan bij onze formule centraal.

In 4 stappen weer ontspannen de weg op

Wat zou het heerlijk zijn als je kinderen niet in de stromende regen op de fiets naar een verjaardagsfeestje hoeven omdat jij ze wel even brengt. Wij helpen je in 4 stappen weer met plezier in de auto te stappen!

1: Intake & opfris rijles

  • We bespreken de punten die je nog niet onder controle hebt op de weg.

 

2: Opfriscursus op maat

  • We stellen samen jouw opfriscursus op maat op. Jij bepaalt het tempo, hoeveel lessen je wilt nemen en welke onderdelen je wilt oefenen.

 

3: Reeks opfris rijlessen

  • Tijdens de opfris rijlessen oefenen we situaties en leggen we alles rustig en in detail aan je uit. Ook kijken we naar je verkeersinzicht en kijkgedrag. Les na les word je zelfverzekerder, dat merk je.

 

4: Zelfverzekerd genoeg? Gas!

  • Zit je weer helemaal ontspannen achter het stuur? Geslaagd! Jij kiest wanneer je weer alleen de weg op gaat. Je legt bij ons dus geen examen af.

Hoe geef je een opfris rijles cadeau?

Klik op deze link om de opfriscursus intake les als cadeau aan te schaffen

WHATSAPP
AANMELDEN