Nu Aanmelden

Opfris rijles cadeau geven

Een opfris rijles cadeau geven of een opfriscursus autorijden? Heb je een kennis of vriend(in) in de omgeving die niet met een lekker gevoel achter het stuur zit, bewijs deze persoon dan een dienst en doe hem/ haar een proefles opfriscursus autorijden cadeau! Op deze manier draag je ook bij aan meer veiligheid in het verkeer.opfris rijles cadeau geven

Opfris rijles cadeau geven

Wij zijn geen standaard rijschool, maar al 8 jaar gespecialiseerd in het omgaan met rijangst.
Opfris-rijles.nl is dé rijschool voor als je weer met plezier in de auto wilt stappen. We frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over jouw drempel(s) heen te stappen. Onze cursisten beoordelen ons met 9.8 / 10 op Kiyoh

Wij willen cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven staan bij onze formule centraal.

In 5 stappen een opfris rijles gekocht als cadeau

Je kunt vrij eenvoudig via onderstaande formulier een intakeles als cadeau aanschaffen. Je kunt het tevens combineren met een extra les indien je denkt dat een intake niet voldoende is.
Een intakeles is in feite een praktijkles van 50minuten, alle lessen worden bij ons op maat aangepast. Heeft de cursist bijvoorbeeld moeite met parkeren dan gaan wij dat oefenen.

  1. Vul jouw gegevens in
  2. Vul de gegevens van de cursist in
  3. Kies de gewenste intake als cadeau
  4. Combineer het met een extra les met korting
  5. Afrekenen met iDeal en wij nemen contact op met de cursist vanaf de gewenste datum

 


 

Cadeautje...
  • Jouw gegevens
  • Gegevens van de cursist
  • Kies je cadeau
  • Extra les met korting

Wacht nog even! Combineer de intakeles met een extra les met korting voor meer zelfvertrouwen.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN