Nu Aanmelden

Opfriscursus autorijden Voorburg

Opfriscursus autorijden Voorburg

Zie je op de wegen in Voorburg overal potentieel aanrijdingsgevaar? Krijg je de kriebels van die hordes fietsers naast je op de weg? Vind je filerijden stiekem best rustgevend, maar breekt het zweet je uit bij fileparkeren? Geen zorgen, je bent niet de enige die autorijden in Voorburg eng vindt. Die liever de bus of de fiets pakt. Maar zonde is het wel. Autorijden is niet eng. Echt niet. Het kan zelfs heel leuk en ontspannend zijn.

Met een opfriscursus autorijden Voorburg helpen wij jou je rijangst overwinnen. Aan het eind van de rit stap je weer met plezier in de auto. Beloofd. Van 18- tot 87-jarigen; wij geven opfriscursussen autorijden in Voorburg voor ouderen en jongeren. Meer dan 4000 cursisten gingen je al voor!

Overwin je rijangst met een opfriscursus autorijden Voorburg

Waarom rijden bussen zo dicht op mijn weghelft?

Hoe kom ik die rotonde op met al die voorbij razende fietsers?

Waarom gaat die snelweg zo snel?

Waarom werkt die koppeling toch nooit mee?

Welke gek heeft fileparkeren uitgevonden?

Waarom zijn parkeergarages zo smal?

Waarom laten ze in vredesnaam andere weggebruikers toe?

Dikke kans dat je rijangst hebt als bovenstaande vragen je bekend voorkomen. Tijd voor een opfriscursus autorijden. Wij helpen je als je al een rijbewijs hebt, maar weinig rijdt omdat je niet durft.

aanmelden-opfriscursus-autorijden-Bergen

Geen zin om te lezen? Bekijk de video!

4 stappen opfriscursus autorijden Voorburg

Wat zou het heerlijk zijn als je kinderen niet in de stromende regen op de fiets naar een verjaardagsfeestje hoeven omdat jij ze wel even brengt. Wij helpen je in 4 stappen weer met plezier in de auto te stappen!

1: Intake & opfris rijles

We bespreken de punten die je nog niet onder controle hebt op de weg.

2: Opfriscursus op maat

We stellen samen jouw opfriscursus op maat op. Jij bepaalt het tempo, hoeveel lessen je wilt nemen en welke onderdelen je wilt oefenen.

3: Reeks opfris rijlessen

Tijdens de opfris rijlessen oefenen we situaties en leggen we alles rustig en in detail aan je uit. Ook kijken we naar je verkeersinzicht en kijkgedrag. Les na les word je zelfverzekerder, dat merk je.

4: Zelfverzekerd genoeg? Gas!

Zit je weer helemaal ontspannen achter het stuur? Geslaagd! Jij kiest wanneer je weer alleen de weg op gaat. Je legt bij ons dus geen examen af.

check-opdris-rijles-autorijden Onze cursisten beoordelen ons met 9.4 / 10
check-opdris-rijles-autorijden Actief in meerdere regio’s in Nederland
check-opdris-rijles-autorijden Gratis gebruik van Facebook Community met leermiddelen
check-opdris-rijles-autorijden Cursisten App om je ontwikkeling bij te houden

aanmelden-opfriscursus-autorijden-Voorburg

OPFRISCURSUS AUTORIJDEN Voorburg

4322+
Cursisten geholpen
44362+
lesuren ervaring
9.4
Review score
100%
Praktijkgericht

Rijangst overwinnen Voorburg?

Hoe fijn als je voortaan niet meer met witte knokkels en zweethandjes aan je stuur geplakt zit. En dat je wél gas durft te geven op de linkerbaan in plaats van achter de kont van een vrachtwagen te blijven plakken.

Als je net je rijexamen hebt gehaald, wil dat niet zeggen dat je alle onderdelen van het autorijden beheerst. Ook niet als je al langer je rijbewijs hebt trouwens. Tijdens de opfrisrijles Voorburg focussen we ons samen op de punten die je nog niet onder controle hebt. Jij bepaalt welke onderdelen we oefenen en op welk tempo. Denk aan:

Fileparkeren
Hellingproef
Rijden en parkeren in een parkeergarage
Achteruit in een bocht rijden
Voor en achteruit in een parkeervak rijden
In- en uitvoegen op de snelweg
Rijden op de snelweg
Kruispunten
Kleine en grote rotondes

Jij wordt weer de baas. Over je auto, je emoties en je stuurkunsten.

aanmelden-opfriscursus-autorijden

Zij gingen jou voor

opfriscursus autorijden amsterdam

Uitstekend!

Veel goede tips gehad met rustige uitleg, verschillende situaties geoefend en meer aan gehad dan rijles voor mijn rijbewijs!
Dank je Dries, ik ga weer gerust de weg op!

Stefan, Duivendrecht

opfriscursus autorijden amsterdam

Top precies wat ik nodig had!

Drie lessen gehad en was precies wat ik nodig had. De opfriscoach legt alles duidelijk uit, is geduldig en ook nog eens gezellig. Was dus top en ik raad het iedereen aan die op zoek ik naar een opfris les!

Sanne, Amsterdam

Meld je aan voor opfriscursus autorijden Voorburg

Ga weer met een goed gevoel de weg op en meld je aan voor een opfriscursus autorijden Voorburg! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op om te bespreken wat jou in de auto remt. Daarna plannen we een opfris rijles in Voorburg om erachter te komen waar je staat.

Aanmeldformulier opfriscursus autorijden Voorburg

Opfris aanmeldingen

Veel gestelde vragen

Wat is er uniek aan de lesmethode van Opfris-Rijles.nl?

Tijdens je opleiding voor een rijbewijs leer je voornamelijk de basis en rij je over het algemeen examengericht. In een opfris-rijles wordt er extra aandacht besteed aan de punten waar jij moeite mee hebt. Het gaat er hierbij vooral om dat je weer een goed gevoel krijgt. Dit begint altijd bij een goede bediening van het voertuig en het kunnen voorspellen van situaties die zich kunnen voordoen.

Ik heb echt heel veel rij-angst, werkt dit voor iedereen?

Ja. De afgelopen 6 jaar, zijn ruim 4322+ cursisten je al voor gegaan en we hebben gemerkt dat je over elke angst heen kunt komen. Met onze rustige aanpak en ruime kennis helpen we ook jou weer met een zeker gevoel.

Kan ik ook 's avonds of in het weekend een opfris rijles inplannen?

Jazeker, je kunt je voorkeur aangeven voor in de avonduren of in het weekend. We plannen altijd in overleg met jou.

Ik wil niet dat mijn buren zien dat ik in een lesauto stap?

Daar hebben wij zeker begrip voor! Geef dit vooral aan bij de telefonische intake. De opfris coach zal je dan iets verderop of een straat verder ophalen.

Kan ik een losse opfris rijles afnemen of moet ik een pakket afnemen?

Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt, wij zullen je natuurlijk wel adviseren. Zo is voor bijvoorbeeld het opfrissen van je parkeer-skills meestal 1 opfris rijles voldoende en als je last hebt van angst is het pakket ‘opfriscursus autorijden’ een goede keuze.

Kan ik de les(sen) in mijn eigen auto volgen?

Dat is één van de voordelen van opfris-rijles: Ja dat kan! Dit gaat wel altijd in overleg. Geef het vooral aan als je dit graag wilt.

Helpen jullie mij ook na de opfriscursus als ik nog vragen heb?

Jazeker, je kunt ons achteraf altijd contact zoeken om vragen te stellen of voor extra hulpmiddelen. Daarnaast krijg je als cursist van Opfris-Rijles.nl gratis toegang tot de besloten Facebook groep waar hele handige leermiddelen en procedures staan. Ons doel is om jou weer met zelfvertrouwen en plezier in het verkeer te krijgen.

Ik heb nog een vraag!

Bel ons dan op: 085-760 04 60 of stuur ons een bericht.

Staat jouw locatie hier niet bij? Geen zorgen, neem contact met ons op!

VRIJBLIJVEND AANMELDEN