7 dagen les per week
085 - 760 04 60
info@opfris-rijles.nl
Cursisten geven ons een 9.7 / 10
Nu Aanmelden

Opfriscursus Kijkduin

Opfriscursus Kijkduin

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer in Kijkduin. Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer. Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij in Kijkduin de opfriscursus ontwikkeld.

Werkwijze Opfris rijlessen

Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. In de drukte van het centrum in Kijkduin rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

Wat is de opfriscursus in Kijkduin?

De opfriscursus in Kijkduin is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bijvoorbeeld:
  • Fileparkeren
  • Hellingproef / Parkeergarage
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Berijden van autosnelwegen
  • Invoegen/uitrijden
  • Kruispunten, mini en grote rotondes

Ook zullen wij kijken hoe met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Verder kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer in Kijkduin is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.

Is een opfriscursus in Kijkduin wel wat voor jou?

Meld je nu aan en begin deze week met je opfriscursus in Kijkduin! aanmelden opfriscursus

VRIJBLIJVEND AANMELDEN