Ik ga ervoor!

Beste investering ooit!

Ik had 7 jaar niet meer gereden dus was het autorijden helemaal verleerd. Omdat deze rijschool speciaal gericht is om mensen met een rijbewijs weer te laten rijden heb ik mij aangemeld. Ook de op maat gemaakte rijlessen spraken mij enorm aan. Mijn plan was om naar België te rijden om mijn familie te bezoeken. Ik had een héél professionele rijcoach die mij op 3 lessen het zelfvertrouwen heeft gegeven om weer te gaan rijden. Ik heb een autootje gehuurd, heb op 5 dagen 800km gereden, en heb dankzij deze rijschool een fantastische tijd gehad in België! Héél erg bedankt! / (Lotte , Aerts)

Persoonlijke gegevens:
Hoe heb je van Opfris-Rijles.nl gehoord?

Partner ID

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Na ontvangst van je aanmelding maken wij z.s.m. en vrijblijvend een cursistenaccount voor je aan. één van onze opfris coaches neemt vervolgens contact met je op voor een kennismakingsgesprek en je intake les in te plannen.

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de Privacyverklaring & (annulerings)-voorwaarden van Opfris Rijles B.V.

Nu chatten
1
Stel je vraag via Whatsapp?
Hallo, wat leuk dat je onze website bezoekt. Stel gerust je vraag via Whatsapp zodat ik je verder kan helpen. Mvg. Idris