Zo’n 25 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald. Daarna nooit meer gereden. Ik had dus wel wat lessen nodig om weer de weg op te durven. Mezelf aangemeld bij Opfris-Rijles.nl. Idris nam vlot contact op en in mijn tempo zijn we gestart met de rijlessen. Door de rustige benadering van Idris, zijn begrip en geduld kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen tijdens het rijden. De begeleiding was erg goed en op maat. Ook mijn theorie werd weer opgefrist en ik heb veel handige tips gekregen tijdens de gezellige en leerzame lessen. Afspraken werden flexibel ingepland en goed nagekomen. Extra pluspunten vind ik de mogelijkheid op een ander adres opgehaald te worden, lessen in je eigen auto en geen derde persoon achterin. Door de professionele rijlessen van Idris durf ik nu weer de weg op.
Een aanrader voor iedereen die om wat voor reden dan ook moeite heeft met autorijden.

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star