Aangezien ik reeds een aantal jaar niet meer gereden had ben ik via internet bij de opfrisrijles van Idris uitgekomen. Hij is rustig en duidelijk in zijn uitleg. Idris heeft veel aandacht voor de beheersing van de auto in het verkeer, de plaats op de weg en het inschatten van situaties. Hij reageert goed op vragen en zijn uitleg blijft ook hangen. Verder geeft hij snel een analyse waarom je met een bepaalde handeling in het verkeer opeens in een lastige situatie komt. Daardoor kun je die situaties in het vervolg beter inschatten en vermijden. Hij moedigt je ook aan om zelf te gaan rijden en geeft daarin vertrouwen.

Ik heb ervoor gekozen om een keer in zijn auto te lessen en een keer in mijn nieuwe auto. Het lessen in eigen auto is in de praktijk erg fijn omdat hij zo de puntjes op de i kan zetten ten aanzien van de voertuigbeheersing en het rijgedrag waarbij hij zijn advies kan afstemmen op het type auto.

Hij is gelukkig niet uit op het slijten van complete lespakketten. Voor mij waren twee sessies van anderhalf uur voldoende om het vertrouwen te herwinnen.

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star