✋WACHT even! Jij loopt al weken, wat zeg ik, maanden en misschien wel JAREN rond met het idee om weer met plezier achter het stuur te zitten. Je voelt in elke vezel van je lijf dat je het eigenlijk moet doen. En toch gebeurt het niet.

✅ Waarom niet?
Simpel. Je zit vast in het comfort van je dagelijkse leven. Of dat leven nou goed of slecht is. En daar moet je uit. Punt!

Nou ja, we weten dat je MOET ademen anders ga je dood, voor de rest MOET je niet zo veel. Dus je MOET ook niet uit je comfortzone komen. Wel als je wat wil veranderen aan je situatie?

Goed, dat klinkt simpel. Is ook zo, want als je nu al denkt bij het lezen. Ja, maar… (vul maar in), stop dan maar. Het gaat nu niet gebeuren. Zet in dat geval een notitie in je agenda en zet erbij: Opfris-Rijles.nl opnieuw bezoeken en plak de url in je agenda afspraak. Kom je lekker snel weer terug en kun je weer een aantal recensies lezen van cursisten die na het lezen van dit bericht wel de stap hebben gezet en schrijven hoe tevreden zij zijn en wat een heerlijk gevoel dat vrijheid achter het stuur is. En uiteraard dat ze dit veel eerder moesten doen!

✅ Goed, je bent er nog. Lees verder en doe er je voordeel mee!

1. DREAM IT
2. BELIEVE IT
3. GO GOR IT
4. GET OUT OF YOUR COMFORTZONE!

✅ Punt 1. Je moet het kunnen dromen. Zie het voor je hoe het zou zijn om weer zelfstandig en ontspannen achter het stuur te zitten.

Zelfstandig boodschappen doen, de kinderen ophalen van school, naar de IKEA of sportschool gaan of waar je maar naartoe wilt. Zou toch geweldig zijn? ?

✅ Punt 2. Je moet het geloven. Als jij het niet gelooft, doet niemand het, want jij moet het doen. Misschien hoef je het niet alleen te doen, maar jij moet hoe dan ook jouw deel doen. En daar moet je in geloven. Overtuigd moet je zijn! Als hier ook maar enige twijfel over ontstaat, ga dan opnieuw terug naar punt 1 en droom de situatie waarin het wel overtuigend is.

✅ Punt 3. Ga ervoor. Niet meer, niet minder. Er zullen 1000 redenen zijn om het niet te doen, maar zorg dat je 1 reden hebt om het wel te doen. Je hebt de droom, je gelooft er in, dus wat houd je tegen?

✅ Punt 4. Dit dus, dit kan je tegenhouden. Je zit vast, zie het begin van dit bericht. Geen glans, zonder wrijving. No pain, No gain. Het is allemaal waar. Echt. Het is niet anders.

Het mooie is, wij kunnen je erbij helpen! JA dat heb je goed gelezen. Hoe dan?

✅ Jij hebt de basis vaardigheden geleerd tijdens je rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Waarschijnlijk vaste (examen) routes gereden. Dus examengericht gereden! ? Je hebt veel dingen tijdens die lessen niet geleerd die wij jou wel zullen aanleren.

Denk daarbij aan het volgende;

✅ Ontspannen rijden
✅ Je zithouding
✅ Je kijkgedrag (geen theater!)
✅ Ruimtelijke inzicht
✅ Tips & Trucs
✅ De koppeling bijvoorbeeld, de angst dat de motor afslaat op een drukke kruispunt of helling.

Wist je bijvoorbeeld dat je binnenspiegel ten opzichte van je buitenspiegels ingezoomd laat zien, je denkt ow jeetje ? wat zit die auto dicht op mij!

aanmelden opfriscursus autorijden

⚠ Ben ik verplicht een pakket af te nemen?
Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt. zo is bijvoorbeeld voor parkeren meestal 1 opfris rijles voldoende.