Home   Over ons

Over ons

Wij willen cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het léven staan bij onze formule centraal.

Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland.

Rijangst is heel normaal, ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland hebben hier last van.

In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die lijden aan een of andere vorm van rijangst. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal. Je bent dus niet alleen. Met onze opfriscursus stap je weer met een goed gevoel de auto in.

Binnen 5 stappen weer zelfverzekerd de weg op!

  1. Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wil nemen.
  2. We stellen speciaal voor jou een cursus samen. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.
  3. Tijdens de lessen kijken we hoe het met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Ook kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.
  4. Tijdens de les merk jij al snel dat je steeds zelfverzekerder wordt. Je geeft zelf aan wanneer jij denkt klaar te zijn voor de weg.
  5. Je legt bij ons geen examen af, jij bent geslaagd als jij weer zelfverzekerd zelf de weg op kan!

Wij zorgen ervoor dat jij weer met een veilig gevoel de weg op kunt en volop kunt genieten van je rijbewijs!