Nu aanmelden

Opfris rijles

Opfriscursus

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer. Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij de opfriscursus ontwikkeld.

Als je voor Opfris-Rijles.nl kiest, ben je verzekerd van een kwalitatief goede opfriscursus. Je wordt opgeleid door gemotiveerde en bekwame instructeurs. De uitstraling van de verkeersschool staat hoog in het vaandel en daarom wordt er rijles gegeven in een kwalitatieve leswagen.

Wat is de opfriscursus?

De opfriscursus is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bijvoorbeeld:

  • Op bijzondere verrichtingen:
  • Fileparkeren
  • In een rechte lijn achteruitrijden
  • Bocht achteruit
  • Voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • Berijden van autosnelwegen
  • Invoegen/uitrijden
  • Kruispunten, mini en grote rotondes enz.

Ook zullen wij kijken hoe met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Verder kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.

Rijles

Opfriscursus in Polo, Opfrisrijles in volkswagen

Wanneer je besluit met een opfriscursus te beginnen, kan je direct aanmelden.
De instructeur staat op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur. Vanaf daar begint je rijles. In deze les maak je kennis met je instructeur en bespreek je je wensen en mogelijkheden. Ook kun je alvast een beetje wennen aan de auto.

De opfriscursus wordt verzorgd door een vaste instructeur. In overleg met de instructeur bepaal je hoe vaak je een opfris rijles wilt nemen. Een rijles duurt 60 of 90 minuten. Je kunt ook meerdere lessen aan elkaar koppelen. Je betaalt vooraf d.m.v. een factuur die je per e-mail ontvangt met een iDeal-link. Op die manier heb je zelf de planning en de kosten in de hand. Bekijk ook de voordelige pakketten van Opfris-Rijles.nl.

Bij Opfris-Rijles.nl is het mogelijk om ook ‘s avonds en in het weekend te rijden. Dit is wel afhankelijk van de huidige planning.

Meld je nu aan voor een Opfris rijles!