Nu aanmelden

Opfris rijles of opfriscursus in Zeeland

Opfris rijles of opfriscursus in Zeeland

Een opfris rijles of opfriscursus in Zeeland volgen? Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je bent bang om te rijden en hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer in Zeeland. Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer. Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben de de opfriscursus in Zeeland ontwikkeld.

Rijangst overwinnen in het verkeer in Zeeland?

In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die lijden aan een of andere bang om te rijden, opfris rijles, opfriscursus autorijdenvorm van rijangst. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal. Je bent dus niet alleen. Met onze opfriscursus stap je weer met een goed gevoel de auto in.

Wat is de opfriscursus in Zeeland?

De opfriscursus in Zeeland is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bang om te rijden?
 • Druk stadsverkeer i.c.m. tram en bussen
 • Moeite met het benaderen van kruispunten en grote rotondes
 • Rijden, in en uitvoegen op drukke snelwegen
 • Moeite met beheersing van de koppeling , het afslaan van de motor
 • Bijzondere verrichtingen zoals in vakken of fileparkeren
 • Rijden op steile wegen of in een parkeergarage
 • Moeite met inschatten van andere weggebruikers en ruimtelijk inzicht

Onze opfris-rijcoaches zijn gespecialiseerd in opfris-rijlessen.

Jouw onzekerheid wegnemen staat centraal

 

Binnen 5 stappen weer zelfverzekerd de weg op!

 1. Eerst bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wil nemen.
 2. We stellen speciaal voor jou een cursus of opfris rijles samen. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.
 3. Tijdens de lessen kijken we hoe het met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit kunnen verbeteren. Ook kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.
 4. Tijdens de les merk jij al snel dat je steeds zelfverzekerder wordt. Je geeft zelf aan wanneer jij denkt klaar te zijn voor de weg.
 5. Je legt bij ons geen examen af, jij bent geslaagd als jij weer zelfverzekerd zelf de weg op kan!

Is een opfriscursus in Zeeland wel wat voor jou?

Meld je nu hieronder aan en rij binnenkort weer met plezier 🙂


Persoonlijke gegevens:


Hoe heb je van Opfris-Rijles.nl gehoord?

Heb je verder nog vragen of opmerkingen?

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de Privacyverklaring van Opfris Rijles B.V.