Nu aanmelden

Nieuws

 • rijangst opfriscursus

  Stap uit je comfortzone

  ✋WACHT even! Jij loopt al weken, wat zeg ik, maanden en misschien wel JAREN rond met het idee om weer met plezier achter het stuur te zitten. Je voelt in elke vezel van je lijf dat je het eigenlijk moet doen. En toch gebeurt het niet.

  ✅ Waarom niet?
  Simpel. Je zit vast in het comfort van je dagelijkse leven. Of dat leven nou goed of slecht is. En daar moet je uit. Punt!

  Nou ja, we weten dat je MOET ademen anders ga je dood, voor de rest MOET je niet zo veel. Dus je MOET ook niet uit je comfortzone komen. Wel als je wat wil veranderen aan je situatie?

  Goed, dat klinkt simpel. Is ook zo, want als je nu al denkt bij het lezen. Ja, maar… (vul maar in), stop dan maar. Het gaat nu niet gebeuren. Zet in dat geval een notitie in je agenda en zet erbij: Opfris-Rijles.nl opnieuw bezoeken en plak de url in je agenda afspraak. Kom je lekker snel weer terug en kun je weer een aantal recensies lezen van cursisten die na het lezen van dit bericht wel de stap hebben gezet en schrijven hoe tevreden zij zijn en wat een heerlijk gevoel dat vrijheid achter het stuur is. En uiteraard dat ze dit veel eerder moesten doen!

  ✅ Goed, je bent er nog. Lees verder en doe er je voordeel mee!

  1. DREAM IT
  2. BELIEVE IT
  3. GO GOR IT
  4. GET OUT OF YOUR COMFORTZONE!

  ✅ Punt 1. Je moet het kunnen dromen. Zie het voor je hoe het zou zijn om weer zelfstandig en ontspannen achter het stuur te zitten.

  Zelfstandig boodschappen doen, de kinderen ophalen van school, naar de IKEA of sportschool gaan of waar je maar naartoe wilt. Zou toch geweldig zijn? ?

  ✅ Punt 2. Je moet het geloven. Als jij het niet gelooft, doet niemand het, want jij moet het doen. Misschien hoef je het niet alleen te doen, maar jij moet hoe dan ook jouw deel doen. En daar moet je in geloven. Overtuigd moet je zijn! Als hier ook maar enige twijfel over ontstaat, ga dan opnieuw terug naar punt 1 en droom de situatie waarin het wel overtuigend is.

  ✅ Punt 3. Ga ervoor. Niet meer, niet minder. Er zullen 1000 redenen zijn om het niet te doen, maar zorg dat je 1 reden hebt om het wel te doen. Je hebt de droom, je gelooft er in, dus wat houd je tegen?

  ✅ Punt 4. Dit dus, dit kan je tegenhouden. Je zit vast, zie het begin van dit bericht. Geen glans, zonder wrijving. No pain, No gain. Het is allemaal waar. Echt. Het is niet anders.

  Het mooie is, wij kunnen je erbij helpen! JA dat heb je goed gelezen. Hoe dan?

  ✅ Jij hebt de basis vaardigheden geleerd tijdens je rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Waarschijnlijk vaste (examen) routes gereden. Dus examengericht gereden! ? Je hebt veel dingen tijdens die lessen niet geleerd die wij jou wel zullen aanleren.

  Denk daarbij aan het volgende;

  ✅ Ontspannen rijden
  ✅ Je zithouding
  ✅ Je kijkgedrag (geen theater!)
  ✅ Ruimtelijke inzicht
  ✅ Tips & Trucs
  ✅ De koppeling bijvoorbeeld, de angst dat de motor afslaat op een drukke kruispunt of helling.

  Wist je bijvoorbeeld dat je binnenspiegel ten opzichte van je buitenspiegels ingezoomd laat zien, je denkt ow jeetje ? wat zit die auto dicht op mij!

  aanmelden opfriscursus autorijden

  ⚠ Ben ik verplicht een pakket af te nemen?
  Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt. zo is bijvoorbeeld voor parkeren meestal 1 opfris rijles voldoende.

 • opfriscursus-autorijden-vacature Vacature bekijken

  Vacature Opfris rijcoach franchise

  Binnen Opfris-Rijles.nl zijn we nu op zoek naar jou. Je bent zelfstandig ondernemer. Je werkt in een eigen regio. Je kunt je werktijden flexibel indelen. Je geeft uitsluitend opfris rijlessen aan cursisten die al in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

  Opfris-Rijles.nl wil cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het léven staan bij onze formule centraal. Wegens snelle uitbreiding van het aantal regio’s en een explosieve groei van cursisten die zich bij ons aanmelden zijn wij per direct op zoek naar opfris rijcoaches. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland.

  Lees hier de volledige vacature

 • opfriscursus-autorijden-metronieuws

  Mensen met rijbewijs durven vaak niet meer de weg op

  Steeds meer mensen met een rijbewijs durven de weg niet meer op. Het gaat om jongeren die hun rijbewijs halen en daarna lange tijd niet meer rijden, tot ouderen die onzeker worden door nieuwe technische snufjes in nieuwe auto’s.

  In totaal zouden er tegen de 1 miljoen mensen in Nederland zijn die wel een rijbewijs hebben, maar niet durven te rijden. Dat zeggen rijscholen van de Bovag en brancheorganisatie VRB tegen radiozender BNR. Daardoor komen steeds meer rijscholen die speciale opfriscursussen aanbieden.

  DREMPEL WORDT GROTER

  Veel jongeren halen hun rijbewijs, maar durven daarna niet meer achter het stuur te kruipen omdat ze bijvoorbeeld rijangst hebben, of omdat ze een jaar naar het buitenland gaan. Dan wordt de drempel om daarna weer achter het stuur te kruipen, groter. Dat is volgens Idris Ozaltun van Opfris-rijles.nl het grootste probleem. Anderen durven bijvoorbeeld niet op de snelweg te rijden.

  Rijscholen raden aan om zo snel mogelijk achter het stuur te kruipen, en flink wat kilometers te maken als je je rijbewijs hebt gemaakt. Wie niet meer achter het stuur kruipt, kan dus een opfriscursus volgen.

  Bron: https://www.metronieuws.nl/
 • Steeds meer automobilisten durven de weg niet meer op; zeggen de Bovag-rijscholen en brancheclub VRB tegen BNR. Van jongeren die hun rijbewijs halen en een jaar naar het buitenland gaan. Tot ouderen die onzeker worden door de verkeersdrukte of technische snufjes in nieuwe auto's. Rijscholen die speciale opfris-cursussen of angst-lessen aanbieden, schieten als paddestoelen uit de grond. Idris Ozaltun van Opfris-rijles.nl ziet ook een toename in de aanmeldingen. "Wij kunnen ook bijhouden op welke termen en zoekwoorden we gevonden worden. Iedereen heeft een ander probleem. De een heeft rijangst, bij de ander ontbreekt rijcontinuïteit", zegt Ozaltun. BNR-presentatrice Annette van Soest kroop voor het eerst sinds tijden weer achter het stuur. Luister naar onze reportage.

  Wel een rijbewijs, maar niet durven rijden

  Steeds meer automobilisten durven de weg niet meer op; zeggen de Bovag-rijscholen en brancheclub VRB tegen BNR.

  Van jongeren die hun rijbewijs halen en een jaar naar het buitenland gaan. Tot ouderen die onzeker worden door de verkeersdrukte of technische snufjes in nieuwe auto’s. Rijscholen die speciale opfris-cursussen of angst-lessen aanbieden, schieten als paddestoelen uit de grond.

  Idris Ozaltun van Opfris-rijles.nl ziet ook een toename in de aanmeldingen. “Wij kunnen ook bijhouden op welke termen en zoekwoorden we gevonden worden. Iedereen heeft een ander probleem. De een heeft rijangst, bij de ander ontbreekt rijcontinuïteit”, zegt Ozaltun.

  BNR-presentatrice Annette van Soest kroop voor het eerst sinds tijden weer achter het stuur.

  Bron: https://www.bnr.nl/
 • Idris leert je auto rijden in plaats van alleen maar focussen op het CBR examen zoals de rijscholen doen.

  5 Jaar na mijn rijexamen heb ik deze cursus gedaan omdat ik vrij weinig heb gereden en in het centrum van Amsterdam woon.

  Dit heeft mij echt enorm geholpen, na de spoedcursus ben ik meteen zelf gaan rijden in mijn eigen Auto. Super gemakkelijk pak ik nu de auto.

  Idris leert je auto rijden in plaats van alleen maar focussen op het CBR examen zoals de rijscholen doen.

  Overzicht
  Datum:
  Over:
  Opfris-Rijles.nl
  Waardering:
  51star1star1star1star1star
 • Heb al zeker 13 jaar mijn rijbewijs maar nooit meer gereden. Hierdoor een grote rijangst opgebouwd!

  Heb al zeker 13 jaar mijn rijbewijs maar nooit meer gereden. Hierdoor een grote rijangst opgebouwd! Na heel lang getwijfeld te hebben om de stap te zetten
  ( heb de website wel zeker 10x bezocht voor ik eindelijk durfde te bellen) al meteen bij het eerste contact een positieve indruk van Idris.

  Op een rustige en efficiënte manier zijn de lessen opgebouwd. Hij herkende mijn angsten en kon mij hierin goede tips geven. Daar waar ik voor mijzelf steeds smoesjes aan het verzinnen was waarom ik iets niet zou kunnen, liet Idris zien dat ik het wel kon en gaf mij hierin steeds meer zelfvertrouwen.

  Alhoewel mijn rijangst altijd wel licht aanwezig zal zijn, heb ik door Idris geleerd beter te anticiperen in het verkeer en zit ik ook als bijrijder relaxter in de auto.

  Overzicht
  Datum:
  Over:
  Opfris-Rijles.nl
  Waardering:
  51star1star1star1star1star