Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik 16 jaar niet meer gereden. 16 jaar later durfde ik echt niet meer alleen achter het stuur. Ik heb me via de website bij opfris-rijles aangemeld en Idris belde nog dezelfde dag terug voor een afspraak. Binnen een week had ik mijn eerste les. Met Idris heb ik mijn basisvaardigheden weer opgefrist en stap voor stap mijn angst en onzekerheid overwonnen. En nu rijd ik weer alleen, in mijn eigen auto.
Idris, ontzettend bedankt voor je tomeloze geduld, je begrip, rust, heldere uitleg en vertrouwen. En niet te vergeten voor de gezelligheid tijdens de lessen.
Voor iedereen die niet (meer) met voldoende zelfvertrouwen achter het stuur zit: bel Idris, hij kan je helpen!
En ook niet onbelangrijk: je betaalt niet teveel en krijgt honderd procent waar voor je geld.

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star