Home   Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een opfris-rijles?
Voor een opfris rijles van 60 minuten betaal je € 45,- en voor een opfris rijles van 90 minuten betaal je € 65,-. De kosten van de hele cursus hangen af van hoeveel lessen jij zelf nodig hebt. Als je een lange tijd niet hebt gereden lukt het ons vaak wel om je met 3 a 4 lessen weer zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Als je meer/minder lessen wenst is dit natuurlijk altijd mogelijk.

(Enkele cursisten zijn al na 1 les weer zelfverzekerd genoeg om alleen de weg op te gaan.)

Ik werk overdag, zijn de lessen ook in de avond of in het weekend te plannen?
Jazeker, je kunt je voorkeur aangeven voor in de avonduren of in het weekend.
(let op: door drukte kan het voorkomen dat de avonduren en weekenden al vrij snel volgepland zijn. Meld je hiervoor tijdig aan! )

Ik heb echt heel veel rij angst, werkt dit voor iedereen?
Inmiddels zijn velen je al voor gegaan en we hebben gemerkt dat je over elke angst heen kunt komen. Met onze rustige aanpak en ruime kennis helpen we ook jou weer met een zeker gevoel.

Wat is er uniek aan de lesmethode van Opfris-Rijles.nl?
Tijdens je opleiding voor een rijbewijs leer je voornamelijk de basis en rij je over het algemeen examengericht. In een opfris rijles wordt er extra aandacht besteed aan de punten waar jij moeite mee hebt. Het gaat er hierbij vooral om dat je weer een goed gevoel krijgt. Dit begint altijd bij een goede bediening van het voertuig en het kunnen voorspellen van situaties die zich kunnen voordoen.

Helpen jullie mij ook na de cursus indien ik nog vragen heb?
Jazeker, je kunt ons achteraf altijd per e-mail of telefonisch contacten voor vragen of extra hulpmiddelen. Ons doel is uiteindelijk om jou weer met zelfvertrouwen en plezier in het verkeer te krijgen.

Ben ik verplicht een pakket af te nemen?
Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt. zo is bijvoorbeeld voor parkeren meestal 1 opfris rijles voldoende.

Twijfel je nog?
Laat je telefoonnummer achter in het zijbalk hiernaast en wij nemen vrijblijvend contact met je op om je situatie te bespreken.