Nadat ik vijf jaar geleden mijn rijbewijs behaald had, ben ik nooit meer zelfstandig gaan rijden, erg zonde van mijn rijbewijs. Naarmate de maanden verstreken werd de drempel steeds groter de auto te pakken en te gaan rijden, totdat ik een aantal weken geleden te horen kreeg dat ik een lease-auto zou krijgen, waardoor ik wel moest gaan rijden. Ik zag vooral op tegen het rijden op de snelweg.
Via Google ben ik in contact ben gekomen met Opfris-Rijles en binnen een week stond de eerste rijles ingepland. Ik kreeg direct een goed gevoel, de instructeur is erg geduldig. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik n.a.v. deze lessen heb geleerd echt auto te rijden i.p.v. enkel te rijden om je papiertje te behalen.

Dit heeft bij mij gezorgd voor meer zelfverzekerdheid in het rijden, waardoor ik relaxt achter het stuur zit, zelf op de snelweg!
Ik heb in totaal zeven lessen gehad, terwijl ik vooraf het gevoel had dat ik weer helemaal opnieuw moest beginnen.
Kortom, onwijs blij dat ik het heb gedaan!

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star