Na het behalen van mijn rijbewijs had ik 3 jaar lang vrijwel niet meer gereden. Om mijn kennis en rijvaardigheden weer op te frissen voordat ik zelfstandig de weg op zou gaan, heb ik 2 rijlessen van 90 minuten genomen. In deze lessen zijn de belangrijkste aspecten duidelijk uitgelegd en geoefend. Daarnaast kreeg ik theorie en andere informatie per e-mail toegestuurd, zodat ik dit zelf rustig kon bestuderen. In korte tijd heb ik het rijgevoel weer teruggekregen en kon ik weer fijn de weg op.
Erg prettige manier van lesgeven, duidelijke instructies, wordt goed met je meegedacht. Vanwege tijdsgebrek had ik weinig tijd om de lessen in te plannen, Opfris-Rijles was hierin erg flexibel en heeft het toch mogelijk gemaakt: super!!

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star