Home   Klantbeoordelingen   Beoordeling van Nadine

Beoordeling van Nadine

Nadat ik drie jaar geleden mijn rijbewijs gehaald heb ben ik eigenlijk niet meer de weg op geweest. Ik vermeed het autorijden en merkte er steeds meer tegenop te gaan zien. Ik vond het eng en had er geen vertrouwen meer in. Na 3x 90 minuten les van Idris heb ik heel veel geleerd en voel ik mij weer veilig in de auto. De instructeur is rustig, vriendelijk en positief. Daarnaast heeft hij veel begrip voor spanning/angst in het verkeer en helpt je hier bij. Ik raad dit iedereen aan die op ziet tegen het autorijden of het al lang niet gedaan heeft!

Overzicht
Datum:
Over:
Opfris-Rijles.nl
Waardering:
51star1star1star1star1star
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Contact Us